fredag 28 februari 2014

Säljer Volvo - Ryssland PPM

Säljer Volvo B

I mellandagarna köpte jag Volvo B aktier. Fram till idag har aktien stigit med ca 15%. Jag passar på att ta hem vinsten o ökar på min likviditet. Den snabba ökningen har minskat potentialen för värdestigning. 

På långsikt, tex i din pensionsportfölj, kan du behålla Volvo aktien då vägen framåt är rakare.


Ryssland och PPM

Läser att ryska börsen är på historiskt låga nivåer. Naturligtvis kan det sjunka mer eftersom det är stor osäkert politiskt läge i öst och lågt pris på råolja. Mycket av Rysslands aktiebörs påverkas av priset på olja och gas. Rubeln är lågt värderad. Jag funderar på att öka lite i mitt PPM sparande mot ryska marknaden. Håller koll.

Jag har Swedbank Robur Rysslandsfond i mitt PPM sparande. Fonden har backat 12% i år.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar