torsdag 23 januari 2014

Sålt alla Kinnevik B

Det har de senaste dagarna varit många turer i Investment AB Kinnevik. Kinnevik har under lång tid varit en mina verkliga favoriter, som jag trott mycket på. Har alltid tyckt om Kinneviksbolagen med sin starka affärskultur och känsla för vad som är lönsamt - skapad av framlidne Jan Stenbeck och vidareutvecklad av dottern Christina Stenbeck.

Men många förändringar har påverkat mej. Kassakon Korsnäs såldes. Zalando ehandel är överhaussat och nu slutar VD o koncernchef Mia Brunell Livfors utan att vi inte riktigt vet varför. 

Konkurrent knappar in. Amerikanska Netflix tar marknadsandelar och till slut kan det påverka resultatet i MTG bolaget Viasat. Amazon växer. Det är många förändringar på en gång, trots alla fina bolag i sfären. 

Tidigare i december och januari har jag minskat mitt innehav och idag sålde jag resterande aktier i mitt innehav. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar