tisdag 28 maj 2013

Nyhetskällor

Här är en intervju med Electrolux VD Keith McLoughlin från ft.com -en av mina favorittidningar är just Financial Times. Men tidningsbranschen stöpts just nu om snabbt mot digitala medier - texter o reportage blir bilder och video. Själv byter jag nu ut mina papperstidningar mot mina favoriter på (I)paddan.


"Keith McLoughlin, Electrolux verkställande direktör, berättar Louise Lucas,konsument industrier redaktör, han ser ett skifte i tillverkningen tillbaka till ländersom USA och att försäljningen fortsatt stark i utvecklingsländer trots en avmattning i tillväxten"

Denna video visar att Financial Times inte riktigt hängt med i den digitala utvecklnigen - Studion är långt ifrån ett modernt Newsroom och tempot lågt (kan vara skönt kanske du tycker).

Min personliga favorit är Jyske Banks prisbelönta web-sändningar. Se Jyske Bank TV Finans
Jyske Bank talar om att det snart att skifte till mer defensiva aktier; köp Alk-Abello, Novo och Novozymes. De två förstnämnda har jag redan i min portfölj sedan en tid tillbaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar